Bygg och
entre­prenad

Erfarenhet
med lång
hållbarhet

Erfarenhet är viktig att ha i alla branscher. Inom byggbranschen är den avgörande. Våra viktigaste tillgångar har många år inom byggsektorn, i utmanande projekt med olika människor och under varierande förutsättningar. Vi pratar självklart om våra medarbetare som vet precis hur ert byggprojekt ska genomföras så hållbart som möjligt.

bygg och entreprenad i göteborg

Vi bygger
trygghet
i vardagen

Sandö Bygg är ett byggföretag i Göteborg och Kungsbacka som erbjuder kommun, företag och privatpersoner byggnation av högsta kvalitet. Det kan handla om en ny- om- eller tillbyggnation där vi förverkligar era idéer till en trygg och inspirerande plats. I vissa fall kommer mer specifika behov fram som rätt antal toaletter i byggnaden samt utrymningssäkra och handikappsanpassade lokaler. Från skolor och lokaler till hus och rum, hjälper vi människor att känna sig trygga i sin vardag.

Tidigare projekt
inom bygg och
entre­prenad

Vi har jobbat i många varierande projekt inom bygg och entreprenad i Göteborg och Kungsbacka. Från företagslokaler och offentliga byggnader till villor och lägenheter, har vi en bred historik av byggprojekt som vi fått förtroendet att utföra. Ni hittar ett urval av våra tidigare utförda projekt här.